3 september 2017
15:45

IF Brommapojkarna 3

Referat: Vallentuna BK 1 - IF Brommapojkarna 3

Pga sjukdomar och skador var vi tvungna att låna in två spelare. Idag blev det Sebastian och Leon. Vallentuna öppnade upp med hög press och vi hade lite problem de första minuterna men därefter tog vi tag i matchen. Vi skapar några hörnor som slogs mycket bra av Sebastian och Alvin. På sista hörnan nickar Adam men utan att göra mål. Vi har sedan ett inlägg i ribban och ett väldigt fint anfall där John spelar fram Adam som sätter bollen i mål. Dock blåser domaren av för offside. I slutet på halvleken händer det tråkiga att deras kapten ger Malle en armbåge i ansiktet vilket märkligt nog inte renderade i gult kort (i övrigt inga misstag från domaren).
Vi ventilerade det som hände i paus och enades om att vi skulle fokusera på fotbollen i andra halvlek. Och som vi gjorde det. Trots motvind spelade vi mest på deras planhalva. Ytterligare ett inlägg i ribban och en hörna från Alvin som Malle nickar precis utanför. I mitten på halvleken tar Leon fart från egen backlinje. Han passerar några motståndare och spelare till Adam som vid straffområdeslinjen spelade tillbaka till Leon, som trots hård uppvaktning lurade backarna och rullade in 1-0 till oss. Några minuter senare bryter Viktor N bollen på mittplan och avancerar mot mål. Tack vare fina löpningar av Malle, Adam och Alvin så är det ingen som går på Viktor och han kan avsluta fint i bortre burgaveln till 2-0. Vallentuna kommer upp i några anfall men inget som blir farligt. På slutet spelar Leon lugnt till Sebastian som hittar upp men en lite längre boll till Adam som ensam kan vända om och avancera framåt. Han slår sedan en helt perfekt passning mellan backarna till Alvin som sätter dit ett kanonavslut i bortre krysset. Det var han väl värd efter två fina matcher den här helgen.
Vi vinner fullt rättvist med 3-0 och alla killarna ska ha en eloge för en bra genomförd match. Tack till Sebastian och Leon för att ni ville hjälpa oss idag.

Träning tisdag och torsdag (ingen match till helgen).